avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi se poate suspenda plata indemnizatiei pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi se poate suspenda plata indemnizatiei pentru neachitarea unor amenzi?

Daca sotul meu are amenzi de circulatie se poate ca sa-mi suspende acest drept ?
cei de la recuperari debite cer ca el sa nu mai aiba nimic de plata, mi se pare ca doamna era ca-m suparata si mi-a raspuns in 2 peri ca certificatul fiscal trebuie sa fie pe zero.Lamuriti-ma va rog.
Cel mai recent răspuns: catalinaian , utilizator 18:23, 5 Martie 2012
Suspendareaw indemnizatiei se poate face doar pentru neachitarea taxelor locale prevazute la art.248 Cod Fiscal literele a, b, si c, respectiv impozitul pe casa. teren si auto
Va multumesc, maine sunt la ghiseul cucoanei scarbita de meserie sa o lamuresc cum sta treaba
1. Din Codul fiscal:

Art. 248. - Impozitele şi taxele locale sunt dupã cum urmeazã:
a) impozitul pe clãdiri;
b) impozitul pe teren;
c) impozitul pe mijloacele de transport;
d) taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor;
e) taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamã şi publicitate;
f) impozitul pe spectacole;
g) taxa hotelierã;
h) taxe speciale;
i) alte taxe locale.

2. In cele de mai sus nu intra si amenzile de circulatie.
tudorvaleriu a scris:

1. Din Codul fiscal:

Art. 248. - Impozitele şi taxele locale sunt dupã cum urmeazã:
a) impozitul pe clãdiri;
b) impozitul pe teren;
c) impozitul pe mijloacele de transport;
d) taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor;
e) taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamã şi publicitate;
f) impozitul pe spectacole;
g) taxa hotelierã;
h) taxe speciale;
i) alte taxe locale.

2. In cele de mai sus nu intra si amenzile de circulatie.

Va multumesc, abia astept sa vad ce mai zic maine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite si taxe care pot fi modificate de consiliul local bogdan77m bogdan77m Care sunt impozitele si taxele locale, pe care un consiliu local le poate modifica, in sensul de a hotari cu privire la micsorarea sau majorarea acestora? (vezi toată discuția)
Impartire fonduri provenite din taxe si impozite mars0212 mars0212 Stie cineva cum se ditribuie fondurile provenite din taxe si impozite intre centru si teritoriu(judet, oras, comuna, etc)? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Laura31 Laura31 Buna ziua! Pentru dosarul de crestere a copilului mi s-a cerut certificatul fiscal al sotului...ce vreau sa va spun este ca sotul meu are amenzi neplatite in ... (vezi toată discuția)