ynocentta a scris:
Este o diferenta semnificativa intre o valoare orientativa si o proba temeinica dupa cum detine SPR prin inregistrarea vitezei de deplasare a autoturismului condus de dvs pe E 70
Daca puteti proba concret capacitatea motorului autoturismului dvs prin expertiza tehnica ,
poate se justifica eventuala contestare a PV
Multumesc frumos pentru raspuns! Deci voi avea nevoie de o expertiza tehnica in caz ca voi contesta PV-ul cu acest motiv, al vitezei constructive a autovehiculului.
@easy ride on!
De asemenea multumesc pentru raspuns!! Am scris ca "Loganul 1.4 nu merge mai mult de 162 km/h viteza constructiva". Agentul m-a intrebat daca am mentiuni sau nu inainte de a scrie, el mi-a adus la cunostinta acest drept. Daca i-as fi spus ca NU, probabil mi-ar fi scris el in locul meu ca nu am mentiuni in acea rubrica.. am mai patit.
Teoretic ar trebui sa fac contestatie, apoi sa mi se propuna expertiza tehnica iar daca aceasta iese OK, atunci s-ar putea anula PV-ul conform caruia viteza masurata de ei este eronata? Chestia cu expertiza psihiatrica asupra politistilor sa inteleg ca este o gluma :D.
Totusi, expertiza banuiesc ca o poate face doar R.A.R.-ul si trebuie sa coste ceva, doar nu mi-o fac pe ochi frumosi.
[Mesaj editat - pct. 1.3 si pct. 2.6 din regulament]