avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model antecontract vanzare cumparare locuinta 2012
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model antecontract vanzare cumparare locuinta 2012

Buna seara! In legatura cu acest subiect ma intereseaza de fapt clauzele in favoarea cumparatorului ,care poate fi indus in eroare cu privire la dotarile standard ale unei locuinte la vizionarea ei( adica buna functionare si siguranta instalatiei electrice,gaz,apa) prin omisiune sau prin informatie eronata de buna functionare din partea vanzatorului.

Alte discuții în legătură

Antecontract casa in neregula cata19745 cata19745 Buna seara.Am semnat un antecontract de vanzare ptr. o vila construita recent ,eu in calitate de promitent cumparator, si am dat un avans de 10000 euro, ... (vezi toată discuția)
Contract enel Erimiaflorin Erimiaflorin Buna ziua ! Am o intrebare va rog .Am achizitionat un apartament intr-un bloc de locuinte iar in contractul de vanzare -cumparare este stipulat :Contractul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vreau sa cumpar o garsoniera și proprietarul spune ... Nora_ella Nora_ella Buna ziua Vreau sa cumpar o garsoniera și proprietarul spune ca are gazul apa ,curentul închise și nu vrea sa le dea drumul.Eu când fac contractul la ... (vezi toată discuția)