avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract furnizare a energiei electrice
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract furnizare a energiei electrice

In urma vinderii unui imobil , noul proprietar doreste ca eu sa reziliez contractul de furnizare a energiei electrice , deoarece el doreste sa demoleze acel imobil . Pana aici nimic anormal , insa cand am cerut acest lucru la sediul [editat] , mi s-a cerut o taxa de 282 lei . Sunt obligata sa platesc eu aceasta taxa ? stiind ca in urma vanzarii unui imobil eu am obligatia de a vinde cu toate utilitatile existente si ce interes am eu ca el doreste sau nu sa demoleze acea contructie ? Si eu am cumparat o casa la randul meu insa am preluat contractele la utilitati de la fostul proprietar , neobligandu-l pe acesta la nici o cheltuiala in plus . Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta problema ! Va multumesc anticipat !!!

[Editat numele societatii. Este interzisa postarea pe acest forum. Va multumim].
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Reziliere curent Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un apartament cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare, la care fostii proprietari au mai stat 30 zile pana au ... (vezi toată discuția)
Refuz incheiere contract furnizare energie electrica mvio79 mvio79 Este vorba despre un imobil care face parte din bunurile comune, dobandite de fostii soti in timpul casatoriei, dosarul de partaj se judeca inca pe fond.Prin ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii enel la cumpararea unui imobil bro0 bro0 Buna seara, Intentionez sa cumpar o casa. Cel care o vinde a primit o notificare de la enel conform careia trebuie sa plateasca o suma de X lei reprezentand ... (vezi toată discuția)