avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pe mijloacele de transport in comun, plangere ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pe mijloacele de transport in comun, plangere contraventionala

Speta: X se indreapta spre scoala, eleva in clasa a 9 -a. In graba ,uita sa-si ia abonamentul de autobuz si bineinteles legea lui Murphy ... vine controlul. Explica situatia, insa cum la noi la romani credibilitatea este mereu pusa la-ndoiala, primeste amenda.
Cum se poate anula amenda mai ales ca fata are un abonament perfect valabil?
Dati-mi niste argumente juridice, niste texte de lege ( daca exista asa ceva :) )
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Servus! am o neintelegere . ma puteti ajuta ? cotaita cotaita Cum poate fi interpretat textul cum ca , pensia de intretinere se poate prelungii pana la varsta de 25 ani daca persoana in cauza i-si continua studiile ? ... (vezi toată discuția)
Reducere de 50% pentru elevi care circula cu mijloc de transport in comun ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara ! Dupa ce am vazut scandalul dintre elevi si primarul Constantei radu Mazare m-am gandit ca si in cazul meu si a inca 1000 de elevi al LTTV se ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda ratb - plata prin sms ictin ictin Buna ziua, Am o mica problema cu o amenda RATB. Sa va povestesc pe scurt situatia. Astazi m-am urcat in autobuz RATB, mijloc de transport pe care il ... (vezi toată discuția)