ictin a scris:
@romibaro, imi pare rau dar chiar nu am nevoie de cineva care sa faca apologia RATB. Sa te intreb, banii de pe cardul RATB cand se iau: inainte sa ma urc in autobuz sau dupa ce ma urc si validez cardul? Daca ma urc in autobuz si RATB-ul decide sa anuleze sistemul de validare a cardurilor, si apoi se urca controlorii ce se intampla in aceasta situatie? Nu e cumva similara?
Omul a avut bunavointa sa-ti explice ca, inainte de a te urca in autobuz, trebuia sa te asiguri ca ai un titlu de calatorie valid; sa stii ca nu o sa fac un studiu de caz pentru tine, nu ai decat sa cauti tu pe net.
Mai mult, tu insuti recunosti ca, abia dupa ce ai vazut controlorul, ai trimis SMS-ul, deci intentia de calatorie frauduloasa era clara. Iar acum faci speculatii logice cu momentul cand se iau banii de pe card - daca e card RATB, banii sunt deja la ei, de cand ai incarcat "portofelul electronic", deci tu ii creditezi pe ei -.
Cat despre "apologia" RATB, da, eu sunt uimit de ce nivel de decenta a atins acest serviciu in ultimul timp, ceea ce m-a facut sa renunt la masina.
Nu te obosi sa te obraznicesti si cu mine.