Am solicitat stadiul unui dosar penal si mi s-a comunicat Rezolutia de NUP (17.08.2011), la finalul careia scrie: "Solutia nu se comunica"
1. In baza carui articol de lege sau in ce situatii nu trebuie comunicata solutia?
2. In aceste conditii ce termen trebuie sa am in vedere pentru plangerea impotriva rezolutiei procurorului?
Multumesc!
Problema este tocmai faptul ca solutia NU MI-A FOST COMUNICATA.
Eu am aflat de rezolutia respectiva (data in 17.08.2011) facand o cerere in scris in februarie 2012.
Revin:
1. In baza carui articol de lege sau in ce situatii NU trebuie comunicata solutia? (am citit multe articole pe aici inainte sa postez aceste intrebari si peste tot se vorbeste de comunicarea catre parti)
2. In aceste conditii ce termen trebuie sa am in vedere pentru plangerea impotriva rezolutiei procurorului? (daca NU mi-a fost comunicata anul trecut in august, pot considera 20 zile de la primirea raspunsului la solicitarea mea din februarie 2012?)
Contestatie nup
liliaxinte
Acum 3(trei ani) mi-a fost talharit apartamentul in care locuiesc. In acelasi timp au fost sparte mai multe apartamente in zona.
Mi-au fost furate mai multe ... (vezi toată discuția)