Buna seara,am si eu o intrebare: Cum as putea afla daca cartea mea de munca a fost depusa la ITM ?Ce fel de adeverinta sau ceva de genul as putea cere angajatorului ca sa aflu?Am dat cartea de munca angajatorului acum 2 sapt.
In primul rand, un exemplar al contractului individual de munca pe care l-ati semnat la angajare trebuie sa ajunga la dv, cu viza ITM (o stampila, un nr si data la care acest contract a fost inregistrat). Ar cam trebui sa primiti acest exemplar al contractului (intrebati despre el).
Evident, puteti verifica la ITM...
Fara legatura cu intrebarea, in caz ca lucrurile nu sunt in regula: trebuia sa fi semnat si o fisa a postului atunci cand ati semnat contractul (fisa care nu se depune la ITM).
Carte de munca
bub2
De unde pot afla,ca mi s-a depus cartea de munca la ITM,si ca sunt platite taxele de catre patron,fara sa ma duc personal la inspectorat,pentru ca are ... (vezi toată discuția)
Demisie
ionutvd
In urma cu aproximativ 2 luni mi-am dat demisia de la firma la care lucram. Am redactat demisia, am semnat-o, i-am inmanat-o managerului si el mi-a zis ca in ... (vezi toată discuția)