avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Prelungire contract comodat - inregistrata la ANAF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Prelungire contract comodat - inregistrata la ANAF

Buna ziua,

In cat timp trebuie anuntata prelungirea contractului de comodat a unui PFA la ANAF?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 15:58, 7 Martie 2012
V-au primit la ANAF contractul de comodat? Pentru ca nu trebuie inregistrat... E, practic, un contract de cedare folosinta bun gratuita - nimeni nu obtine venituri din cedarea folosintei acestui bun.
Cheltuielile se deduc in contabilitate conform acelui contract.

Da, atunci cand m-am inregistrat ca PFA, mi-au cerut sa le duc copie dupa contractul de comodat. Si am citit undeva ca si anexele de prelungire a contractului trebuie duse la dosarul ANAF (altfel figurezi ca si cum nu ai avea sediu). Eu fac parte din PFA-urile care nu se inregistreaza la Registrul Comertului, ci la ANAF.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
alina851, utilizator
Aaaa! :slap: Scuze!

Actul aditional de prelungire a termenului contractului de comodat trebuie inregistrat in 30 de zile de la data incheierii.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
trope_doi, utilizator
Multumesc.
Si inca o nelamurire? Orice modificare a contractului de comodat se notifica la ANAF sau doar cea de prelungire a contractului?

Alte discuții în legătură

Dovada sediu pfa zallyna zallyna Pentru dovada sediu pfa mai este necesar certificatul si adeverinta de la finante, la fel ca la srl-uri? Sau este suficient un contract de comodat, sau ... (vezi toată discuția)
Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? cenescu cenescu Se poate face un contract de comodat pentru un apartament pentru care exista deja un contract de inchiriere a spatiului? Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Prelungire durata detinere spatiu sediu social roxana69 roxana69 Care sunt pasii pentru prelungire durata detinere spatiu sediu social? Nu imi este clar. Unde depun „Cererea de inregistrare a documentului care atesta ... (vezi toată discuția)