avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire durata detinere spatiu sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire durata detinere spatiu sediu social

Care sunt pasii pentru prelungire durata detinere spatiu sediu social? Nu imi este clar. Unde depun „Cererea de inregistrare a documentului care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu social si de eliberare a certificatului pentru spatiul cu destinatie de sediu social” ? La Registrul Comertului sau la ANAF? Va rog sa ma lamuriti ce trebuie sa fac.#-o
Cel mai recent răspuns: roxana69 , utilizator 03:42, 2 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Este valabil si pentru prelungirea valabilitatii contractului de comodat? Adresa sediului social nu se schimba.
Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Prelungire contract comodat - inregistrata la anaf alina851 alina851 Buna ziua, In cat timp trebuie anuntata prelungirea contractului de comodat a unui PFA la ANAF? (vezi toată discuția)
Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)
Dovada sediu social Marcel Mihalache Marcel Mihalache Am inteles ca dupa ultimele modificari la legea 31, contractul de comodat nu mai este acceptat la ORC ca dovada spatiu, ci numai contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)