avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis suspendat sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis suspendat sau nu?

domnilor avocati va rog frumos sa-mi spune-ti daca un inculpat acuzat de vatamare corporala din culpa si care are procesul in desfasurare are voie sa conduca un automobil?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:17, 6 Martie 2012
daca vatamarea nu este produsa de un eveniment rutier, poate conduce masina. atit timp cit permisul de conducere nu este suspendat, se poate conduce masina fara nici o problema.
daca a facut cerere si i s-a dat permisul pana la solutionarea cauzei nu il impiedica nimic sa circule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in data de 26 aprilie 2022 am fost implicat intr un ... lucianoCapo lucianoCapo Buna ziua, in data de 26 aprilie 2022 am fost implicat intr un accident rutier, acrosand un alt participant la trafic in partea din spate al automobilului ... (vezi toată discuția)
Inculpat art 184 cp elenamuscalu elenamuscalu inculpat trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa.as vrea sa stiu de ce conduce in continuare?nu i s-a retinut permisul? (vezi toată discuția)
Accident rutier rosica rosica Accident rutier produs acum 2 ani si cateva luni ,cu vatamare corporala care are zile de spitalizare 89,cel vinovat de accident ,nu avea permis ,a mai fost ... (vezi toată discuția)