avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... raspuns urgent din tribunal Franta intr-un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

raspuns urgent din tribunal Franta intr-un proces!!!!!!!!!!

am nevoie urgenta de un raspuns de la un tribunal din Franta
am girat pe cineva in 2008 care a decedat pe teritoriul francez, si nu aputut plati decat 2-3 rate la imprumut.Pentru ca asigurareain caz de deces sa fie platita, avem nevoie de un document in care sa se dovedeasca gradul de alcoolemie si ca nu a fost sinucidere.Avocatul nostru a facut adrese catre acest tribunal dar nu primeste nici un raspuns de luni de zile.
Am nevoie urgenta de acest document ( care noi credem ca exista la dosar atunci cand sa- efectuat expertiza medicala), dar nimeni nu ne da raspuns. Ce mai putem face? Cui ne putem adresa sau la cine sa mai apelam?
Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!! -de luna viitoare opreste rata pe salariu( eu sunt bugetara cu 700 ron/ luna, sotul nu are servici, cu 2 copii)
Astept raspuns, va rog!
Cu stima!

Alte discuții în legătură

Somatie executare ecaterinaradu ecaterinaradu buna seara sotul meu a facut un credit in franci in anul 2008 iar eu, sotie, l-am girat. Am platit ratele la timp pana in luna august 2012 cand rata deja se ... (vezi toată discuția)
Codebitorul unui credit ipotecar executat silit este urmarit si pe salariu? laviniageorgescu23 laviniageorgescu23 Buna ziua, Eu si sotul meu am achizitionat in 2007 un apartament prin credit ipotecar in franci elvetieni, el in calitate de \"imprumutat' iar eu in calitate ... (vezi toată discuția)
Locuiesc în franța, mi-a expirat permisul de conducere iar eliberarea unuia nou de către autoritățile franceze durează foarte mult. aș putea lua între timp o dovadă de conducere de la ambasadă? Aliy25 Aliy25 Buna ziua, Permisul meu de conducere românesc este expirat din 14.04.2018 și locuiesc în Franța.. am depus cererea pentru reînnoire aici in Franta la ... (vezi toată discuția)