buna seara
sotul meu a facut un credit in franci in anul 2008 iar eu, sotie, l-am girat. Am platit ratele la timp pana in luna august 2012 cand rata deja se dublase, valoarea francului fiind mult mai mica la accesarea creditului. Intre timp, sotul si-a pierdut locul de munca, tot bugetar, iar eu cu un salariu de aproape 1200 lei net nu am mai putut face fata tuturor cheltuielilor.
In aceasta zi am primit o somatie privind actiunea de executare silita cu termen de plata in 3 zile a restantei, aproximativ 700 de franci
nu avem cum sa achitam aceasta restanta
in proprietate avem doar o masina si bunuri necesare intr-o locuinta
am mai facut doua reesalonari deoarece am vrut sa fim buni platnici si de fiecare data ni s-au inclus comisioane lunar, astfel marindu-ne mai mult creditul
ce am putea face in aceasta situatie?
ar putea sa-mi opresca intreg salariul mai ales ca avem si un copil in intretinere?
nu, ci doar 1/3 din salariul dvs deocamdata pana ce si sotul se va reangaja. Din pacate , va pot vinde si din bunuri, nu numai sa va puna poprire pe salariu.
Probleme banci
georgecalin
am contractat 3 credite la 3 banci diferite in 2006. totul a decurs bine am platit ratele fara probleme pana cand am ramas fara munca din cauza falimentului ... (vezi toată discuția)