avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... publicitate pe blog
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

publicitate pe blog

Detin de ceva timp, ca multa lume de altfel, un blog personal, cu informatii dintr-un anumit domeniu.
De ceva timp, cateva magazine on-line care comercializeaza produse pentru activitatea respectiva m-au contactat, propunandu-mi amplasarea unor bannere publicitare pe blog.
Intrebare: cum se poate realiza legal acest lucru, avand in vedere ca nu sunt in masura sa eliberez facturi sau chitante pentru serviciul respectiv, nefiind detinatorul vreunei societati?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
haiduc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:46, 12 Martie 2012
in ultimul an si 6 zile, am pus exact 4 intrebari pe forum. niciuna nu si-a gasit, insa raspunsul...#-o
Buna ziua,

Nu este rea vointa din partea nimanui, ori ati postat in sectiunea nepotrivita a forumului ori este foarte probabil ca nimeni sa nu aiba un raspuns potrivit sau argumentarea unui eventual raspuns sa solicite timp mult de cercetare.
Ca sa fim exacti ati pus 6 intrebari si la doua dintre ele vi s-a raspuns. Voi cita un pasaj din regulamentul forumului:
... trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

Revenind la intrebarea dvs., forma de colaborare este sugerata de cei care v-au propus amplasarea bannerelor mai ales ca nu sunteti si nu veti fi ultimul om cu care colaboreaza. Daca aveti detalii de acest gen poate veti primi un raspuns in ceea ce priveste legalitatea modului de colaborare propus.
O zi buna!
L.C.

Voi propune mutarea subiectului in sectiunea PFA, II....unde aveti mai multe sanse sa primit un respuns referitor la subiectul pus in discutie.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asteptare ContSters451259 ContSters451259 In cat timp as putea primi un posibil raspuns la ceea ce m-ar interesa? Am pus vreo doua intrebari de cateva zile si n-am primit niciun raspuns... (vezi toată discuția)
Concurs septembrie 2009 :) Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu bravo, un nou concurs pentru noi :) :clapping: (vezi toată discuția)
Introducere posibilitate raportare taguri gresite Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca pana cand sa ma hotarasc sa intru in comunitatea avocatnet si sa-mi fac cont pe acest forum , dar si dupa aceea , am fost pus in situatia sa caut ... (vezi toată discuția)