avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Este corecta formularea " indeplineste orice alte atributii dispuse de sefii ierarhici superiori"?, aflata in Fisa postului?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 7 Martie 2012
NU este corecta.
Corect ar fi mai degraba:In functie de nevoile specifice ale societatii se obliga sa indeplineasca si alte sarcini repartizate de conducerea unitatii, functie de corespundere profesionala, fara a-i periclita integritatea morala,fizica,intelectuala.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Va multumesc pentru raspuns.
Se poate semna cu o astfel de precizare, sub rezerva legalitatii acelor atributii si numai daca sunt in legatura cu postul ocupat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alte sarcini din REMAT REMAT Ce intelegeti prin \"Executa orice alte sarcini dispuse de seful ierarhic superior/conducerea societatii?#-o (vezi toată discuția)
"alte indatoriri"-fisa postului buburuza22 buburuza22 Buna ziua! Am o intrebare:exista vreo legislatie care se interzica adaugarea la fisa postului si \\"alte indatoriri\\"? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Modificare si completare fisa postului - conditii ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ma lamuriri in legatura cum este corect sa se procedeze in situatia urmatoare: - incepand cu luna iulie 2017, institutia ... (vezi toată discuția)