avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... locuinta sociala - legea chiriasului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

locuinta sociala - legea chiriasului

Buna ziua !
Locuiesc intr-o locuinta sociala si astazi cei de la RAGC ,cu acordul primariei au ridicat apometrul de la bloc oprind atat apa rece cat si apa calda .
Mentionez ca in bloc locuim aproximativ 50 de familii dintre care aproape 40 de familii sunt cu plata facturilor la zi ...ceilalti fiind datornici cu sume mari .Oare legea chiriasului nu ne protejeaza si pe noi ,atata timp cat sunt la zi cu plata tuturor facturilor (apa ,chirie ) .Ei motiveaza ca la apa contractul de furnizare servicii nu s-a facut individual ,precum cel de la Electica si atunci taie apa la tot blocul ...insa atata vreme cat noi suntem buni chiriasi legea nu ne protejeaza si pe noi ? Nu pot ,oare ei ca proprietari ,sa hotarasca sa intrerupa din fiecare apartament individual? Ce este de facut?
Multumesc !
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Apometru defect NicolaeRazvan NicolaeRazvan În urmă cu 3 luni de zile m-am mutat în chirie într-o garsonieră, datorită serviciului.Probail datorită neglijenței mele, n-am verificat foarte ... (vezi toată discuția)
Apa la pausal brgp123 brgp123 Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma lamureasca cineva in urmatoarea problema: In scara unde locuiesc nu exista absolut nici un proprietar fara apometru - ... (vezi toată discuția)
De ce sa suportam represaliile ram-ului? alinapetre alinapetre Ziua buna As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva intr-o problema stringenta: unui bloc cu 48 de apartamente i s-a oprit apa de catre lucratorii de la ... (vezi toată discuția)