avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gaz - contor ''intepat'' - mi se solicita sa achit un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gaz - contor ''intepat'' - mi se solicita sa achit un prejudiciu. Ce ar trebui sa fac in cazul dat?

Anul trecut in august s-a facut un control la ceasul de gaz si s-a constatat ca acesta a fost "intepat".Anul acesta primesc o scrisoare prin care sunt invitata la sediu central pentru a discuta aceasta problema, in vedera recuperarii prejudiciului .de catre firma.Nu m-am prezentat deoarece scrisoarea era pe numele sotului(decedat) iar problema ma depasea din punct de vedere tehnic ,cei de la gaz pot sa-ti impute orice , oricat si oricum,necunoscand modalitatea lor de calcul.Tot imi mai trimit scrisori dar nici nu le mai deschid.CE MA SFATUITI?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 12:54, 8 Martie 2012
Purtati o discutie cu ei cu privire la acest lucru in care sa mentionati ca nu aveti cunostinta de acest lucru.Poate fi o defectiune tehnica a aparatului si in acest caz va trebui sa suporte ei prejudiciul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cheltuieli intretinere bloc brezan brezan Locuiesc intr-un bloc cu 36 de apartamente, care din anul 2000 are montata centrala proprie de bloc. Din anul 2011 s-a mutat la etajul 8 o familie care s-a ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu instanta lavitahi lavitahi Buna ziua, Sunt presedintele unei Asociatii de Proprietari. Imobilul in care locui este dat in folosinta din anul 2008 iar fiecare apartament are centrala ... (vezi toată discuția)
Coloana principala de gaze - cine raspunde? candre72 candre72 Buna seara, Va rog sa-mi spuneti parerea dvs vis-a-vis de urmatoarea situatie:prin apartamentul nostru(parter) trec 11 m din coloana principala de gaze care ... (vezi toată discuția)