avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Informatii infiintare agentie munca temporara.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Informatii infiintare agentie munca temporara.

Buna ziua,
as dori daca sinteti amabili informatii cu privire la conditiile si cheltuielile necesare infiintari unei agentii de munca temporara.M-ar interesa un pachet complet care sa cuprinda:
- CHIRIE SEDIU
- CHELTUIELI CONTABILITATE
- EXPERT RESURSE UMANE
Pentru infiintare trebuie sa vin in Romania s-au v-a puteti ocupa dumneavoastra de acte?Taxe.In care tara se platesc si cat?Ideea ar fi sa plasez angajati sezonieri in Italia pe litoralurile marilor si la munte.
V-a multumesc anticipat.
Ozi buna.

Alte discuții în legătură

Resurse umane daniela-mirela daniela-mirela 1.Este necesar inscrierea la cursurile de inspector resurse umane pentru cei care sunt experti contabili sau contabili autorizati? 2.Daca esti ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d AndreeaMarin AndreeaMarin Buna ziua! As dori sa infiintez un SRL-D care sa aiba ca obiect de activitate plasarea fortei de munca. Ideea e ca eu doresc in principal sa ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)