avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare SRL-D

Buna ziua! As dori sa infiintez un SRL-D care sa aiba ca obiect de activitate plasarea fortei de munca. Ideea e ca eu doresc in principal sa ma ocup de plasarea fortei de munca din randul studentilor, adica sa ii ajut sa isi gaseasca job-uri fie sezoniere, fie part-time, fie de tip project. In ce clasa CAEN ma incadrez? Va intreb acest lucru pentru ca stiu ca exista si 'plasarea fortei de munca temporare', care necesita o garantie bancara echivalenta cu 25 de salarii minime pe economie. Eu nu dispun de acei bani, si nici nu mi se pare ca ma incadrez pentru 'munca temporara'.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:03, 8 Februarie 2015
Aveti la dispozitie 3 coduri CAEN: 7810, 7820 si 7830. Cred ca primul cod vi se potriveste.
Puteti obtine informatii complete la registrul comertului.
Am Intrperindere Individuala, pot sa trec la SRL-D. incazul in care pot, pot sa accessezi fonduri nerambursabile?

Multumesc.
Puteti infiinta SRL-D si puteti accesa fonduri nationale/guvernamentale nerambursabile. Depinde si de codul CAEN pe care doriti sa accesati aceste fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl- d Nairam112 Nairam112 Vreau sa deschid un Srl-D cu activitatea de plasare forta de munca. E compatibila aceasta activitate cu srl d? Ce coduri CAEN pot folosi? E neaparata nevoie ... (vezi toată discuția)
Semnificatie cod caen mboncalo mboncalo Care e diferenta dintre urmatoarele coduri CAEN? caci eu nu vad prea multe diferente 7810 Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7810 e bun pentru plasarea fortei de munca a cetățenilor non ue pe teritoriul româniei? stelian20 stelian20 Buna ziua. Am societate comerciala cu cod CAEN activ 7810. Doresc plasarea fortei de munca a cetățenilor non UE pe teritoriul României. Este suficient codul ... (vezi toată discuția)