avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL- D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL- D

Vreau sa deschid un Srl-D cu activitatea de plasare forta de munca. E compatibila aceasta activitate cu srl d?
Ce coduri CAEN pot folosi? E neaparata nevoie sa fac o agentie de recrutare?Sau exista si alta oportunitate legislativa ?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 12:54, 16 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Codurile CAEN pe care le puteti folosi la infiintarea unui SRL-D sunt: 7810 Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă, 7820 Activităţi de contractare, pe baze temporare, a personalului, 7830 Alte servicii de furnizare a forţei de muncă.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnificatie cod caen mboncalo mboncalo Care e diferenta dintre urmatoarele coduri CAEN? caci eu nu vad prea multe diferente 7810 Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d AndreeaMarin AndreeaMarin Buna ziua! As dori sa infiintez un SRL-D care sa aiba ca obiect de activitate plasarea fortei de munca. Ideea e ca eu doresc in principal sa ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate CarolinaIo CarolinaIo Salutare tuturor!! Am cautat job-uri in Ro pe net, pe la targuri de job-uri, prin ziare... inutil... nu gasesc un job cu salariu cat sa traiesc decent, iar ... (vezi toată discuția)