avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dobanzu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dobanzu

va rog ajutor pt determinarea cuantumului dobanzii legale datorate de debitor care nu a platit la scadenta facturi livrare marfa din luna martie 2011 pe care le a acceptat avnd in vedere OG 9 / 2000 in vigoare pana in luna sepembrie si apoi OG 13 / 2011
Mentionez ca nu sa incheiat contract cu debitorul unde sa fie stipulate dobanziile si penalitatile motiv pt care vrem sa solicitam plata dobanzii legale

Alte discuții în legătură

Cerere cu valoare redusa gillu gillu Buna ziua din nou! Fiind si eu la inceput as indrazni sa pun o intrebare. Referitor la cererile cu valoare redusa la punctul 3.3 , 3.3.1 se face referire la ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala de acum incolo.... anna2000 anna2000 nu sunt o experta in materie si m-am piedut pe drum... am avut o ordonanta 9/2000 care stabilea ca in cazul in care partile nu au prevazut un nivel al ... (vezi toată discuția)
Calcul dobanda legala - og 13/2011 sau og 9 / 2000 ionutt ionutt Buna ziua! Cum se calculeaza dobanda legala pentru o obligatie comerciala neexecutata la termen, (o factura neplatita), obligatie scadenta anterior abrogarii ... (vezi toată discuția)