avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pentru cresterea copilului obligatoriu pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pentru cresterea copilului obligatoriu pentru tata

Buna ziua,
Situatia mea este urmatoarea: voi intra in concediu de crestere copil pana la varsta de 2 ani direct din somaj (indemnizat).
Intrebarea mea este urmatoarea: cand va trebui sa alegem o luna in care tatal va sta in concediu de ingrijire copil (obligat fortat de noua directiva), eu unde ma voi prezenta la munca? exista si exceptii de la noua lege?

Va multumesc si astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:38, 9 Martie 2012
Daca ati intrat in CCC direct din somaj (fara sa se fi terminat perioada de somaj) atunci reluati somajul pentru o luna de zile si apoi intrati iar in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil 2 ani dana-stefi dana-stefi Buna ziua,am o nelamurire si v-as ruga daca doriti sa mi-o deslusiti : ma aflu in concediu de crestere copil de 2 ani,copilul nascut la inceputul lunii iulie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - sarcini succesive stefanut stefanut O salariata trebuia sa revina in activitate din concediu crestere copil incepand cu data de 1 iunie, cand copilul implinea varsta de 1 an si 11 luni, iar ... (vezi toată discuția)