avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... viza israel
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

viza israel

imi poate spune cineva, daca intampin probleme la frontiera cu Israel, din cauza unei interdictii de acum 12 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:40, 18 Noiembrie 2008
Posibil sa nu intampinati greutati ... mai bine intrebati la Ambasada Israelului din Romania, ei va pot spune sigur daca da sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatoria din rusia in romania manda_iulia manda_iulia Buna ziua, Ma confrunt cu o problema: Nora mea (casatorita cu fiul meu din ianuarie 2015) care este din Rusia este plecata la Moscova in vizita la parintii ... (vezi toată discuția)
Vacantă cu bunicii Adochitei Cristina Adochitei Cristina Buna ziua! În ce conditii poate calatorii fiica mea de 9 ani împreună cu bunicii spre Israel?mentionez că are pasaport și nie spaniol.Eu și tatăl ei nu ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat, buletin pierdut kissbogi kissbogi Buna ziua. Locuiesc in strainatate si poimaine ar trebui sa merg acasa in Romania cu masina, dar azi dimineata am observat ca nu gasesc buletinul. Trebuie ... (vezi toată discuția)