avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

Daca imi deschid o firma de prestari servicii si pentru inceput nu o sa am activitate pana la primul contract am nevoie de acte contabile sau nu, eventual la final de an, deci fara activitate?
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 21:31, 12 Martie 2012
In momentul cind infiintati o societate sau un PFA si normal ca trebuie sa depuneti niste decl. chiar daca nu aveti activitate in primele luni,depinde ce fel de firma vreti sa deschideti,platitoare de Tva,impoz. pe profit ,cu angajati sau nu?
lamuriri..:hm:
dupa ce va ies actele de la registrul comertului trebuie sa completati un vector la finante si la trei luni declaratiile (decont TVA-daca societatea este platitoare de TVA, D100 pentru impozitul pe profit si D112 daca aveti salariati), daca va descurcati singura BAFTA!
sunt multe acte si amenzi la FIRME va sugereza sa cititi ce amenzi se dau si de ce chiar si fara activitate, SUCCES!
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala nou infiintata, fara activitate! avram florina avram florina Ce declaratii trebuiesc depuse unei societati comerciale nou infiintate, care s-a inregistrat la Registrul Comertului (de la infiintare) fara activitate, avand ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)