avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... 2 masini in proprietate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

2 masini in proprietate

Daca imi cumpar a 2 masina tot pe numele meu, voi plati impozite mai mari?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:22, 11 Martie 2012
La masini nu.
Depinde doar de cmc..
Taxa auto se stabileste in functie de capacitatea cilindrica a motorului, pentru fiecare 200 cmc sau fractiune de capacitate sub 200 cmc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit tractor lilisor2 lilisor2 cum se calculeaza impozitul pentru tractor pentru 2012? am inteles ca s-a modificat, va rog sa-mi spuneti baza legala (vezi toată discuția)
Impozit auto aro 244 vranceanucristi vranceanucristi Care este impozitul anual pentru un auto -ARO 244 cu motor 3199 cmc ? Exista intr-adevar o ,,derogare'' pt auto 4x4 de productie interna ? (vezi toată discuția)
Impozit auto exagerat si nejustificat Ioanajus Ioanajus Buna seara, Am un autoturism cu motor de 2993 cmc, fabricat in 2007 si la PRIMARIE trebuie sa platesc 2200 ron/an, taxa pe care o gasesc nejustificata. ... (vezi toată discuția)