avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Colectare fonduri UK
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Colectare fonduri UK

Anul trecut am infiintat o asociatie care are ca scop promovarea solidaritatii si coeziunii sociale. Am dori , in vederea finantarii legale, sa extindem activitatea in Anglia (UK). Nu stim care ar fi cea mai simpla si eficienta metoda : in fiintare unei filiale, sucursale sau implementarea unui proiect cu parteneri din tara respectiva. Am fi recunoscatori pentru orice informatie care ne-ar putea ajuta in sensul acesta.
Va multumim!
Cel mai recent răspuns: caspriac , utilizator 14:02, 12 Martie 2012
Cel mai bine sa derulati activitati si chiar proiecte daca gasiti surse de finantare, cu organizatii partenere de acolo.
Multumesc pt .raspuns.
Avem de gand sa derulam si un proiect in masura in care o sa gasim organizatii partenere interesate. As vrea insa sa stim, atat cat se poate aici, daca e posibila infiintarea unei filiale in Anglia- Londra, in special pentru colectarea obiectelor de ocazie, donate de persoane sau juridice sau ce alta procedura ar fi viabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de sfatul pt forma angajare decontata dintr-un apel fonduri europene sa am povara fiscala minima Ainudor Ainudor Am nevoie de sfatul vostru va rog. Situatia mea este urmatoarea: am castigat un proiect de fonduri europene, beneficiar este un ONG in care sunt membru, apelul ... (vezi toată discuția)
Obtinere de fonduri nerambursabile PV2010 PV2010 Avem o asociație nonprofit cu care dorim să obținem fonduri nerambursabile din bugetul consiliului local pt. organizarea unei întâlniri a fiilor ... (vezi toată discuția)
2 minute va răpesc cu o nelămurire - fondurile europene pentru un centru de recuperare copii cu dizabilitati livian77 livian77 Habar nu am Cum se lucrează cu fondurile europene,dar eu as vrea sa fac pe un teren al meu un centru de recuperare pt copii cu dezabilitati.la baza fiind ... (vezi toată discuția)