avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Acordarea alimentatiei de protectie la CNE Cernavoda.
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Acordarea alimentatiei de protectie la CNE Cernavoda.

Sunt angajat pompier la o societate privata care presteaza servicii de prevenire si stingere a incendiilor la Cne Cernavoda. Sunt calificat in radioprotectie pentru acces in toate zonele radiologice ale centralei. Colegii mei angajati la CNE primesc alimentatie de protectie in valoare de 40 ron per tichet de masa iar eu primesc bonuri in valoare de 18.72 ron per total tichete de masa (adica 1 tichet de 10 ron alimentatie de protectie si 1 tichet de 8.72 ron) este normal acest lucru. Ce ar trebui sa fac?

Alte discuții în legătură

Impozitare bonuri de masa midadu midadu As vrea sa stiu cum se impoziteaza bonurile de masa.Suma aferenta acestora se aduna cu venitul brut din care se calculeaza 0,05% somaj, 10,5 % pensii si 5,5 % ... (vezi toată discuția)
Valoare tichete de masa robertsega32 robertsega32 Am vazut ca s au marit iar tichetele de masa. Ce inseamna asta? Angajatorii sunt obligati sa dea tichete la valoarea mentionata in Ordin, s au pot opta pentru ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat cornel1969 cornel1969 Firma are 80 de angajati. Un punct de lucru se afla la CNE Cernavoda, altul la Otopeni, sediul central la Bucuresti. Avem numit un lucrator desemnat dar care ... (vezi toată discuția)