avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot fi platit calificat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot fi platit calificat?

Buna ziua!
Am o intrebare daca ma puteti ajuta: Predau ore de tic la o scoala si am studii medii (matematica-informatica) si am si atestat in informatica. Intrebarea este daca pot fi platit calificat cu acest atestat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 12 Martie 2012
TIC ?...

Plata se face in functie de postul pe care il ocupati.
Astfel prin contractele colective se stabilesc coeficienti de ierarhizare a salariilor in functie de studiile impuse pentru functia ocupata.

Deci, puteti primi cel putin salariul minim pe economie inmultit cu coeficientul nivelului de studii impuse de lege pentru functia pe ccare o ocupati.
Salarizarea in sistemul bugetar este prevazuta prin lege si nu prin aplicarea unor coeficienti de ierarhizare .... vedeti Legea nr. 63/2011 - incadrarea si salarizarea in anul 2011 a personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant.

p.s.
TIC = tehnologii informationale si de comunicatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare, incadrare MarinAlina82 MarinAlina82 Cat la % ar trebuie sa fie sporul de vechime dupa 6 ani de munca, potrivit legislatiei in vigoare? Postul de referent poate exista si in categoria ... (vezi toată discuția)
Salariu 2012 draganmariana draganmariana o educatoare poate avea in 2012 salariul de 804 lei atata timp cat salariul minim este de 700 lei. (fiind educatoare este calificata). Va multumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Salarizare ANAMARIA11 ANAMARIA11 Cum se stabilesc salariile in anul 2012 , referitot la vechime si la sporuri. La ce se aplica sporurile avand in vedere salariu de baza stabilit conform ... (vezi toată discuția)