avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit platit integral dar ramas cu datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit platit integral dar ramas cu datorii

Buna ziua,
Am luat anul trecut in luna aprilie un produs de la un magazin. Produsul l-am platut o parte cash si o parte cu cardul de credit sc nebancara, in 10 rate egale fara dobanda.
Creditul l-am acoperit in mai putin de o luna. Deci in mai putin de o luna am achitat toata datoria de pe card.
Astazi sunt sunat de un reprezentat al firmei de mai sus sa imi comunice ca mai am de platit 10 lei... pentru ce nu stie, dar sa iau legatura cu relatii clienti. Sun la relatii clienti si mi se spune ca la data de astazi am de platit nu 10 lei ci 86 de lei.
Reprezentand o rata neachitata si comision de administrare de cont si nu mai stiu ce.
Totodata mi-a spus ca avand in vedere ca am platit totul integral trebuia sa fac o cerere de solicitare anticipata.
Pe toate extrasele pe care le-am primit de la ei inca de la inceputul acestui credit, nu am avut mentionat la total de plata altceva decat suma de 0 lei.
In ianuarie, unul din extrasurile care le am, are tot suma de 0 lei.
PE nici un extras nu se regaseste comision administrare cont, sau sa am vreo datorie la ei.
Ce pot sa fac in cazul acesta? Nu am de gand sa mai platesc inca 100 de lei pentru nimic... din moment ce produsl a fost luat in rate fara dobanda, nu inteleg de unde este dobanda aceasta, iar dansi nu imi pot explica lucrul acesta la telefon.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Somatie de plata .. altfel tribunal ...ce sa fac ????????? rtv rtv in anul 2008 am cumparat cateva produse de la Altex in valoare de 2400 lei ...amm platit rata la timp o perioada ...apoi au inceput telefoanele ai intarziat ... (vezi toată discuția)
Probleme societate ramo23i ramo23i Buna. Am si eu o problema cu EFG retail services. In iunie 2008 am achizitionat in rate niste produse electrocasnice de la Media Galaxy. Promotia din momentul ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)