avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cand se considera ordonanta procurorului ca fiind ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cand se considera ordonanta procurorului ca fiind comunicata?

Cand se considera ordonanta procurorului ca fiind comunicata?
Pe data cand procurorul o intocmeste?
Pe data cand prim procurorul o semneaza?
Data registrului de la Parchet?
Data postei cand a fost depusa la parchet?
sau
Data postei cand ii ajunge acasa partii interesate?
Cel mai recent răspuns: ContSters213694 , utilizator 09:51, 14 Martie 2012
Data comunicarii ordonantei catre partile interesate, adica data cand ii ajunge la domiciliu .
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Ei o baza de date cu recipisele cand imi ajunge mie recomandata acasa? Sau trebuie sa le-o xeroxez ca nu cumva sa ma trezesc ca mi-o claseaza ca : inadmisibila
Data la care a ajuns la domiciliul dvs. este data de la care incepe sa curga termenul.
Puteti face xerox dupa plic pentru orice eventualitate.
Nu am primit-o in plin, ce doare cu o hartie atasata pe care sunt stampile postei:)
Data postei cand va ajunge acasa.

Alte discuții în legătură

Am primit rezolutia de la procuror prin posta cattie cattie Si vreau sa stiu de cand curge termenul pt contestatie,de la data postei sau data inregistrarii rezolutiei la Parchet,pt ca este inregistrata in 2009 in ... (vezi toată discuția)
Recurs in 15 zile de la comunicare Abuletz Abuletz Buna ziua, Am o intrebare privind termenul de recurs si mai concret: am un dosar la judecatoria sector 6 a carui solutie a fost pronuntata in sedinta ... (vezi toată discuția)
Comunicarea motivarii unei hotariri judecatoresti ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma ajutati : daca motivarea unei HOTARIRI JUDECATORESTI se comunica prin POSTA iar posesorul nu poate fi gasit de lucratorul postal ( s-a mutat de ... (vezi toată discuția)