avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

buna ziua. Sunt sofer profesionist. la sfarsitul lunii ianuarie (vineri) venind din spania incarcat cu legume fructe am fost sunat de patronul firmei la care lucram si mi-a cerut sa ajung pina duminica seara in oradea fapt pentru care eu trebuia sa folosesc un alt card tahograf (pe numele altei persoane care mi-a fost dat de patron ). In italia am fost oprit de politie si in acel moment in aparatul tahograf aveam acel card(aparatul inregistreaza timpii de conducere si pauza a soferului). Politia a retinut permisul in vederea suspendarii si dupa ce am platit amenzile primite am fost informat ca o sa mi se comunice la domiciliu perioada de suspendare. Am ajuns la oradea marti seara am descarcat marfa si am parcat camionul la parcarea firmei urmind ca saptamina urmatoare sa stbilim impreuna cu patronul firmei partea de vina a fiecarui dar lunea dimineata cind l-am sunat pentru a ne intilni mi-a spus ca incepind cu acel moment nu mai lucrez la firma lui si ca nu o sa-mi mai dea salariul nici diurnele ce mai aveam de primit. La plecare in spania am lasat autoturismul personal la parcarea firmei si am uitat cheile in contact, cineva cu acceptul patronului a circulat cu autoturismul meu ci eu am fost plecat, a parcat neregulamentar in oradea iar politia comunitara a ridicat-o si mai am de platit o amenda plus taxa de ridicare si parcare. am lucrat la aceasta firma cu contract de munca pe durata nedeterminata patru ani si nu am semnat nici un stat de plata in acest timp. Datorita faptului ca inca nu mi sa comunicat perioada de suspendare si nu stiu carei institutii din italia sa ma adresez nu pot sa-mi caut un loc de munca. Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat. Multumesc

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale - diurna si salar - sofer tir comunitate ionutzungureanu78 ionutzungureanu78 Buna ziua In luna martie 2014 cautand loc de munca ca sofer profesionist am raspuns unui anunt din ziarul local (Bacau) in care se cauta sofer de tir pe ... (vezi toată discuția)
Accident parcare privata fara victme Grigoremg Grigoremg Buna ziua doar o intrebare ar fi prea putin sa ma pot exprima o sa pun mai multe multumesc Sunt sofer de camion eram in stationare intro parcare privata ... (vezi toată discuția)
Invitatie politia locala dov dov Buna seara, am gasit in parbrz o invitatie la sediul politiei locale pt ca am blocat pe cineva cu masina. Nu am onorat invitatia, am primit o recomandata pe ... (vezi toată discuția)