Solutie: Condamnă pe inculpatul PUIAN IONUŢ la: - 6(şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală prev. şi ped. de art. 184 alin.1 şi 3 c.pen. Interzice inculpatului drepturile civile prev. de art. 64 lit.a teza a-II-a şi lit.b c.pen. în condiţiile şi pe durta prev. de art. 71 c.pen. În baza art. 81,82 şi 71 alin.5 c.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei închisorii şi a pedepsei accesorii pe o durată de 2 ani şi 6 luni reprezentând termen de încercare. La aceasta suspendare mi se retine si permisul de conducere ???
Permisul de conducere se anuleaza, intructa ati primit o condamnare. Veti avea dreptul de a obtine un nou permis in termen de 1 an de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii.
in aceasta situatie nu mai e de facut nimic am ramas pieton un an de zile din cauza unuia ca nu si-a pus centura de siguranta in masina pe care o conduceam si a fost proiectat cuc apu in parbriz a avut 6 zile spitalizare si -am trezit cu 45-de zile de ingrijiri medicale, dar nimeni nu nici procurori nici judecatori ca ala nu avea centura eu am fost vinovat pana in gat