avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost condamnat cu suspendare, mi se retine permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost condamnat cu suspendare, mi se retine permisul de conducere?

Solutie: Condamnă pe inculpatul PUIAN IONUŢ la: - 6(şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală prev. şi ped. de art. 184 alin.1 şi 3 c.pen. Interzice inculpatului drepturile civile prev. de art. 64 lit.a teza a-II-a şi lit.b c.pen. în condiţiile şi pe durta prev. de art. 71 c.pen. În baza art. 81,82 şi 71 alin.5 c.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei închisorii şi a pedepsei accesorii pe o durată de 2 ani şi 6 luni reprezentând termen de încercare. La aceasta suspendare mi se retine si permisul de conducere ???
Permisul de conducere se anuleaza, intructa ati primit o condamnare. Veti avea dreptul de a obtine un nou permis in termen de 1 an de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii.
in aceasta situatie nu mai e de facut nimic am ramas pieton un an de zile din cauza unuia ca nu si-a pus centura de siguranta in masina pe care o conduceam si a fost proiectat cuc apu in parbriz a avut 6 zile spitalizare si -am trezit cu 45-de zile de ingrijiri medicale, dar nimeni nu nici procurori nici judecatori ca ala nu avea centura eu am fost vinovat pana in gat
Atentie sporita si in interiorul termenul de incercare de 2 ani si 6 luni!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna aceasta decizie, cum se descifreaza? nk_12321 nk_12321 Condamnă pe inculpatul ......... , la -6(şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis flaviaradimat flaviaradimat BUNA ZIUA. AM O DILEMA. IN 2011 AM AVUT UN ACCIDENT RUTIER SI MI-A FOST ANULAT PERMISUL DUPA O SENTINTA JUDECATOREASCA SECTIA PENAL. CUM PROCEDEZ PT ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere flaviaradimat flaviaradimat BUNA ZIUA. AM O DILEMA. IN 2011 AM AVUT UN ACCIDENT RUTIER SI MI-A FOST ANULAT PERMISUL DUPA O SENTINTA JUDECATOREASCA SECTIA PENAL. CUM PROCEDEZ PT ... (vezi toată discuția)