va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: am facut cerere pt o ordonanta de plata, am facut dosarul complet asa cum prevede OUG 119, m am prezentat la primul termen, debitorul nu a depus intampinare, am formulat concluzii in fata instantei, si a ramas in pronuntare.acum m am trezit ca instanta a repus cauza pe rol, invocand exceptia de lipsa de interes in formularea actiunii.....
precizez ca la o alta instanta, intr o situatie similara mi-a fost admisa cererea
ce pot sa fac acum?
multumesc!
ce probatoriu aceti? de exemplu, daca aveti un bilet la ordin - care este titlu executoriu - atunci ordonanta de plata este lipsita de interes deoarece deja aveti un titlu executoriu si nu are rost obtinerea celui de-al doilea.
Aceasta exceptie se refera la faptul ca dvs. nu aveti interes sa solicitati obtinerea unei somatii de plata. Poate aveti deja un titlu executoriu. Aduceti mai multe informatii despre cazul dvs.
Bilet la ordin
VILISOR
am avut un bilet la ordin pe care nu l-am introdus la data scadentei deoarece am fost rugata de administrator sa nu-l depun ,nu avea bani in cont, urmand ca ... (vezi toată discuția)