avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... exceptia lipsei de interes
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

exceptia lipsei de interes

va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: am facut cerere pt o ordonanta de plata, am facut dosarul complet asa cum prevede OUG 119, m am prezentat la primul termen, debitorul nu a depus intampinare, am formulat concluzii in fata instantei, si a ramas in pronuntare.acum m am trezit ca instanta a repus cauza pe rol, invocand exceptia de lipsa de interes in formularea actiunii.....
precizez ca la o alta instanta, intr o situatie similara mi-a fost admisa cererea
ce pot sa fac acum?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 09:44, 15 Martie 2012
ce probatoriu aceti? de exemplu, daca aveti un bilet la ordin - care este titlu executoriu - atunci ordonanta de plata este lipsita de interes deoarece deja aveti un titlu executoriu si nu are rost obtinerea celui de-al doilea.
facturile semnate si stampilate de catre cumparator....nu avem bilete la ordin...
ceva e acolo :) nu se ridica aceasta exceptie aiurea. noi n'avem de unde sa stim ce e in dosar
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
vladfesan, utilizator
Aceasta exceptie se refera la faptul ca dvs. nu aveti interes sa solicitati obtinerea unei somatii de plata. Poate aveti deja un titlu executoriu. Aduceti mai multe informatii despre cazul dvs.
avem un bilet la ordin, insa refuzat la plata din lipsa totala de disponibil.....mai este acest bilet la ordin titlu executoriu?
multumesc

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin refuzat gabrielaRob gabrielaRob Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu o situatie. Detinem un bilet la ordin ce a fost refuzat la plata, pentru motivul ca semnatura de pe instrument nu coincide ... (vezi toată discuția)
Este necesara investirea? herculeroco herculeroco Potrivit art. 14 alin. 1 din OUG 119/2007 ,,Ordonanţa de plată, devenită irevocabilă ca urmare a neintroducerii sau respingerii cererii în anulare, ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin VILISOR VILISOR am avut un bilet la ordin pe care nu l-am introdus la data scadentei deoarece am fost rugata de administrator sa nu-l depun ,nu avea bani in cont, urmand ca ... (vezi toată discuția)