avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa speciala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa speciala

Ma numesc Proca Marian, nascut in anul 1963 10 mai
Intrebarea mea este :Cand pot iesi la pensie daca am 25 ani de grupa speciala,si un an de grupa a doua % si doi ani salari compensatori , armata un an si 8 luni ?
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
MARIAN PROCA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 20:33, 12 Martie 2012
Pensionare pt. limita de varsta in luna mai 2028.Daca ati lucrat in conditii speciale 25 de ani,beneficiati de o reducere a varstei de pensionare de 12 ani si 6 luni si va puteti pensiona in luna noiembrie 2015,la implinirea varstei de 52 de ani si 6 luni.Stagiul complet de cotizare este de 35 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie MARIAN PROCA MARIAN PROCA MA NUMESC PROCA MARIAN ,NASCUT IN 10 MAI 1963,AM 25 ANI GRUPA SPECIALA SI UN 1 AN SI O LUNA DE RUPA A 2 SI DOI ANI COTIZATI . AS DORI SA STIU CAND AS PUTEA SA ... (vezi toată discuția)
Bună seara! Întreb pentru soțul meu care este născut în ... Coman Paula Coman Paula Bună seara! Întreb pentru soțul meu care este născut în septembrie 1963, are 13 ani lucrați în România grupa 1/100% și 25 de ani în Grecia unde ... (vezi toată discuția)
La ce vârsta ma pot pensiona? MARIAN PROCA MARIAN PROCA Buna seara, ma numesc Proca Marian,si as dori daca se poate sa-mi spuneti la ce vrasta ma pot pensiona avand vrasta de 51 ani. Dupa urmatoarea activitate pe ... (vezi toată discuția)