avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Este posibil sa fii angajat pentru o luna si doar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Este posibil sa fii angajat pentru o luna si doar pentru a respecta decizia unei instante?

Este posibil sa fii angajat doar o luna si doar pentru a "respecta"decizia unei instante?Ma gandesc ca daca institutia, prin reprezentantul ei,au afirmat ca aceasta functie nu exista ,de unde au existat bani ca eu sa fiu platit pentru aceasta luna?Si totusi eu am cerut sa muncesc in luna respectiva !Ei s-au facut ca ploua!Daca functia respectiva nu exista inseamna ca nu exista deloc nu doar pentru o luna!

Alte discuții în legătură

Restituire indemnizatie de somaj menoin menoin am fost reintegrat in munca dupa ce am castigat la instanta de fond. desi institutia a facut apel, ANOFM cere inapoi indemnizatia de somaj prin decizie de ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata angajatorul dacă îmi voi da demisia? Anca Dom1 Anca Dom1 Pot da in judecata angajatorul chiar dacă îmi voi da demisia? (vezi toată discuția)
Act aditional TEREC ANDREI TEREC ANDREI Angajatorul inmaneaza angajatilor acte aditionale prin care comunica ca, incepand cu data x se suspenda dreptul x. Care este cea mai buna solutie pentru ... (vezi toată discuția)