avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare casa de pe firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare casa de pe firma

Buna ziua,daca detin o proprietate pe firma si vreau sa o vand pe persoana fizica,dar in acte este mult subevaluata, nu pot sa o vand cu suma aceasta?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 14:52, 13 Martie 2012
Va trebui sa aveti in vedere preturile de vanzare a imobilelor din grila notarilor (sa nu cadeti sub ele).
De asemenea, este necesar si un raport de evaluare intocmit de evaluator autorizat care sa confirme valoarea de piata a imobilului.
Si inca un aspect: in cazul in care cumparatorul este persoana afiliata societatii vanzatoare, nu veti putea vinde "in pierdere"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil societate comerciala ovidiu95 ovidiu95 Detin un imobil pe societate comerciala al carui asociat unic sunt. Valoarea contabila actuala conform unei evaluari din 2008 este de 400.000 lei. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Dosarul pretului de transfer otilica otilica Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Am fost contabil sef intr-o cooperativa mestesugareasca, pana la iesirea la pensie. Inainte de pensionare AG ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui teren de catre un srl catre unul dintre asociati micellinne micellinne Am un teren detinut de un SRL si vreau sa il vand unei pf, respectiv unuia dintre asociati. as dorii sa stiu la ce pret pot vinde. am posibilitatea de a vinde ... (vezi toată discuția)