avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... tichete depuse la selgros
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

tichete depuse la selgros

Firma unde lucrez primeste tichete masa, le tastez,OK.Dar se duce si aprov. de la Selgros unde le si depune.Selgros emite un bon de primire astfel:
Cheque Tichet 9lei val tichet * cant 19 = 171
comision 4.6% 7.87
TVA 24% 1.89
Credit disponibil la Selgros 161.24
Factura de comision si tva aferent 7.87+1.89=9.76 imi vine de la Cheque, iar eu in cont am 161.24 lei .Urmatoarea aprov. Selgros pot folosi disponibilul de 161.24 lei in achitarea facturii.
Cam asta este,nu stiu cum sa fac?
Sa folosec 461...
Va rog ajutati-ma

Alte discuții în legătură

Tichete depuse la un magazin cash&carry nicolcarmen nicolcarmen Firma unde lucrez primeste tichete masa, le tastez,OK.Dar se duce si aprov. de la [EDITAT] magazinul cash &carry unde le si depune.[EDITAT] Magazinul cash ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala paunanda paunanda Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. In mai multe randuri, facand cumparaturi pentru firma la care lucrez, cumparaturi pentru care mi se cere in ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare pe factura emisa ulterior emiterii bonului fiscal danielandrei danielandrei In cazul in care se emite un bon fiscal platit partial cash si partial cu card, dupa care la o data ulterioara se emite factura aferenta bonului fiscal, se mai ... (vezi toată discuția)