avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de insotitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de insotitor

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema. Mama mea, in varsta de 70 de ani , este pensionara. Acum 1 luna a suferit un accident vascular cerebral, de pe urma caruia a ramas cu sechele, fiindu-i afectate unele simturi, inclusiv mobilitatea (nu poate merge, nevoile le face in pampers, etc).
Intrebarea este daca pot beneficia de indemnizatie de insotitor. Eu nu lucrez, am 2 copii minori, sunt divortata.
va multumesc

Alte discuții în legătură

Obtinere pensie pentru handicap nicu_is nicu_is Buna ziua ! Tatal meu, in varsta de 86 ani, pensionar cu o pensie sub 900 lei, a avut acum 2 ani un accident vascular cerebral in urma caruia a ramas cu ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap tomasso tomasso Glorumero nefrita la care se adauga avc ischemic (doua episoade) sant afectiuni care se regasesc in normativul in vigoare al afectiunilor incadrabile grupele ... (vezi toată discuția)
Cum poate sa obtina mama, pensionar de invaliditate gradul i, indemnizatia de insotitor? cuha cuha Buna ziua, Va relatez urmatorul caz in speranta ca cineva ma poate ajuta macar, cu niste sfaturi...In anul 2002 mama mea in varsta de 45 de ani a suferit un ... (vezi toată discuția)