avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Obtinere pensie pentru handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Obtinere pensie pentru handicap

Buna ziua !
Tatal meu, in varsta de 86 ani, pensionar cu o pensie sub 900 lei, a avut acum 2 ani un accident vascular cerebral in urma caruia a ramas cu sechele (momente de delir) nu mai poate presta nimic in gospodarie, totul ramanand in sarcina mamei, care si ea tot in varsta (82 ani) abia mai face fata. Rugamintea mea, daca in cazul tatalui se poate opta la o pensie suplimentara pentru handicap si care ar putea fi demersul pentru obtinerea acesteia. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de insotitor lili33 lili33 Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema. Mama mea, in varsta de 70 de ani , este pensionara. Acum 1 luna a suferit un accident ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap anechitei anechitei buna ziua....momentan sunt pensionar cu grad 3 de invaliditate cu probleme cardiace incepand cu data de 16 06 2013. .in anul 2004 am avut un accident vascular ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap si indemnizatie de insotitor spatariualina spatariualina tatal meu in varsta de 55 ani a suferit un accident vascular cerebral in urma caruia nu se poate deplasa si nici nu poatesa manance ... (vezi toată discuția)