avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare in grad de handicap si indemnizatie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare in grad de handicap si indemnizatie de insotitor

tatal meu in varsta de 55 ani a suferit un accident vascular cerebral in urma caruia nu se poate deplasa si nici nu poatesa manance singur sa se spele sau sa mearga la toaleta -el sta doar in pat .va rog sa ma indrumati ce ar trebui facut pentru obtinerea unei pensii de handicap cu insotitor .mentionez ca are 23 de ani vechime in munca



Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:46, 26 Decembrie 2011
In baza documentelor medicale care atesta afectiunile de care sufera tatal dvs,solicitati serviciului de specialitate din primarie sau direct comisiei medicale de expertiza medicale adulti,expertiza medicala in vederea verificarii afectiunilor si daca acestea se afla in nomenclatorul de afectiuni incadrabile in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare gresita in grad de handicap sophie sophie Mama mea a facut in iunie 2014 (la 75 de ani) un accident vascular cerebral ischemic pe o artera cerebrala principala si a ramas cu sechele accentuate (nu ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap VERONICA56 VERONICA56 Soacra mea de 83 ani afacut un accident vascular cerebral acum vreo 8ani .Mai inainte cu 2 ani afost operata la un sold [deoarece avea coxartroza],protezata ... (vezi toată discuția)
Poate primi pensie de invaliditate si indemnizatie de handicap? karollina karollina Buna ziua. Tatal meu are 79 de ani si a facut anul trecut un accident vascular cerebral cu semipareza pe partea stanga. Are si Parkinson si un inceput de ... (vezi toată discuția)