avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... AF sau SRL?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

AF sau SRL?

Sunt cadru militar si vreau sa deschid o sala de fitness. Pot sa infiintez o Asociatie Familiala si sala sa functioneze in cadrul acesteia chiar daca nu detin nici o diploma ca instructor sportiv sau alta specializare in domeniul acesta (doar cateva medalii si diplome castigate la diferite concursuri sportive)? E mai bine sa deschid un Srl pe numele logodnicei si in cazul acesta cand achizitionam echipamentele mai platim tva?

Alte discuții în legătură

Asociatie familaial sau srl? raul83 raul83 Sunt cadru militar si vreau sa deschid o sala de fitness. Pot sa infiintez o Asociatie Familiala si sala sa functioneze in cadrul acesteia chiar daca nu detin ... (vezi toată discuția)
Ce e mai bine sa-mi deschid? raul83 raul83 Vreau sa-mi deschid o sala de culturism&fitness cu bar unde sa vand sucuri si suplimente nutritive. Ce e mai bine sa-mi deschid in cazul acesta, intreprindere ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)