avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce e mai bine sa-mi deschid?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce e mai bine sa-mi deschid?

Vreau sa-mi deschid o sala de culturism&fitness cu bar unde sa vand sucuri si suplimente nutritive. Ce e mai bine sa-mi deschid in cazul acesta, intreprindere individuala, intreprindere familiala sau srl? Mentionez ca nu am nici o diploma de specializare! Multumesc
Cel mai recent răspuns: raul83 , utilizator 12:58, 27 Martie 2012
Cel mai bine un srl platitor de impozit pe profit 16% si de tva inca de la inceput. Veti avea achizitii de echipamente de unde veti putea recupera tva. Si de asemenea cheltuieli diverse, inclusiv cu salariile pentru personalul angajat.
Pentru intreprindere individuala sau familiala este necesar sa prezentati un atestat sau o certificare pentru activitatea pe care o veti desfasura, sau dovezi din care sa reiasa ca aveti experienta in acel domeniu. Daca nu aveti posibilitatea sa indepliniti aceasta cerinta infiintati un SRL
Am terminat un liceu sportiv dar cu specializarea filologie. Ma ajuta aceasta diploma?
george_neagu a scris:

Cel mai bine un srl platitor de impozit pe profit 16% si de tva inca de la inceput. Veti avea achizitii de echipamente de unde veti putea recupera tva. Si de asemenea cheltuieli diverse, inclusiv cu salariile pentru personalul angajat.

Dar daca-mi deschid un Srl platitor de tva nu o sa pierd pe viitor pt ca o sa eliberez abonamente si o sa trebuiasca sa platesc 16% din pretul abonamentului? Nu e mai rentabila o ii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie familaial sau srl? raul83 raul83 Sunt cadru militar si vreau sa deschid o sala de fitness. Pot sa infiintez o Asociatie Familiala si sala sa functioneze in cadrul acesteia chiar daca nu detin ... (vezi toată discuția)
Af sau srl? raul83 raul83 Sunt cadru militar si vreau sa deschid o sala de fitness. Pot sa infiintez o Asociatie Familiala si sala sa functioneze in cadrul acesteia chiar daca nu detin ... (vezi toată discuția)
Sala de sport/ cabinet de nutritie ancanutr ancanutr Buna seara, intentionez sa deschid un centru de sanatate care va cuprinde un cabinet de nutritie, o sala de sport (fara aparatura de fitness) si un bar unde se ... (vezi toată discuția)