avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sala de sport/ cabinet de nutritie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sala de sport/ cabinet de nutritie

Buna seara, intentionez sa deschid un centru de sanatate care va cuprinde un cabinet de nutritie, o sala de sport (fara aparatura de fitness) si un bar unde se vor comercializa doar sucuri naturale (fructe si legume) facute pe loc. In acest sens doresc sa va intreb : pentru partea de bar am nevoie de o autorizatie de functionare separata pentru care am nevoie de o serie de avize....Imi puteti spune care este procedura, care sunt avizele si de unde trebuie sa le scot, dar si care sunt costurile estimative pentru aceste avize. Am inteles ca se achita o taxa anuala de aproximativ 2900 lei...nu stiu exact despre ce este vorba.

Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 03:20, 13 Mai 2015
Deoarece de înființarea firmelor (PFA, SRL, SA) se ocupă ONRC, acolo vă veți putea interesa de actele necesare înființării firmei , de avizele necesare precum și de costurile respective. La ONRC sunt cei în măsură să vă răspundă la aceste întrebări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin autorizatia de functionare pt o sala de fitness? Sorelly Sorelly Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt obtinerea autorizatiei de functionare, pt o sala de fitness. Sala este pe o suprafata de 1200 m2, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru cabinet stomatologic pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, vreau sa stiu daca exista si cum pot accesa fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic in mediul rural.Cabinetul individual este ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)