avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Alegeri locale 2012 - acte normative, strangere de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Alegeri locale 2012 - acte normative, strangere de semnaturi, semn electoral

As dori sa candidez ca independent pentru consiliul local. Pe 13 martie s-au stabilit acte normative cu privire la organizarea alegerilor din iunie. Unde se pot gasi acestea? Care este modelul pentru strangerea de semnaturi? In plus, pana pe 10 aprilie trebuie ales semnul electoral. Este valabil acest lucru si pentru independenti? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cehas , utilizator 11:48, 14 Martie 2012
Urmariti cand vor fi publicate in Monitorul Oficial. Apoi sigur vor aparea si pe net.
Va multumesc!
Pentru strangerea de semnaturi avem nevoie de modelul oficial. Asa ca intarzierea publicarii acestor documente, reduce sansa independentilor de a mai candida!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegeri locale 2012 - informatii cu privire la lista sustinatorilor pentru candidat independent mondanicolaetoma mondanicolaetoma poate cineva sa ofere imprimatul reprezentand lista sustinatorilor pentru candidat independent si in cate exemplare originale se intocmeste? tot ce se stie ca ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru depunerea candidaturii independente la alegerile parlamentare din 11.12.2016 cetateanulZ cetateanulZ Buna ziua, De cateva saptamani incerc sa ma documentez pe tema urmatoarelor alegeri parlamentere, dar nu am reusit sa gasesc prea multe informatii. Am ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)