avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontari stomatologice CASMB
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontari stomatologice CASMB

Buna ziua!
Nu stiu daca am postat corect aici, dar pare subiectul cel mai apropiat de al meu.
Platesc o suma f. mare pt CAS si merg poate o data pe an la doctorul de familie.
Doresc sa stiu daca imi fac o lucrare complexa la un stomatolog care NU are contract cu CASMB (deci are alte tarife) si care imi elibereaza bonurile fiscale, daca CASMB imi deconteaza valoarea lucrarilor conform sumelor postate de acestia pe listele de servicii ([ link extern ] ).
Multumesc anticipat!
Maia
Cel mai recent răspuns: maiaB , utilizator 16:05, 14 Martie 2012
Nu ,pt. a beneficia de serviciile asigurate pt. medicina dentara,trebuie sa va adresati unui cabinet/medic ce se afla in relatie contractuala cu Casa de Sanatate.
Multumesc frumos, oricum banii decontati erau f. putini, de umblat nu mai spun...insa, iar nu e corect! Pt. cati bani dau in fiece luna....deh' asta e.
Inca o data multumesc! O zi buna...fara dentist!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicină kovacs_stefan kovacs_stefan Cum este corect: doctor stmatolog, medic stomatolog, medic dentist sau doctor dentist? Cine stabilește asta? (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)