avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune materiale in recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune materiale in recurs

Buna ziua, in cazul in care la instanta de fond nu s-au solicitat daune materiale, ci doar morale (instanta admitandu-le in parte), este posibila cererea lor si probarea lor cu inscrisuri in recurs? Daca exista constituire de parte civila, insa nu se vor solicita daune materiale nici in recurs, este posibila cererea lor pe cale separata? Multumesc mult, o zi buna tuturor!

Alte discuții în legătură

Sentinta civila-plata drepturilor salariale campionul2001 campionul2001 \\\'\\\'Prin cererea ....cheama in judecata pe parata ...solicitand obligarea acesteia la plata drepturilor banesti cuvenite pentru zilele lucrate si plata ... (vezi toată discuția)
Inselaciune lala21 lala21 Buna ziua. Numai ce s-a incheiat un proces...si eu sunt parte vatamata. Primesc daune materiale in acest caz sau numai partile civile? (vezi toată discuția)
Admisibilitate actiune pentru daune morale anylad anylad Am urmatoarea speta: actiune civila promovata la instanta penala - ucidere din culpa - daune materiale si daune morale, fond si recurs. Partile civile nu sunt ... (vezi toată discuția)