avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Executari penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Executari penale

Am primit un plic recomandat in care era o foaie de la executari penale de la un acident de masina o vatamare din culpa si scrie mai departe :
Avand in vedere ca prin sentinta penala nr 655/2011 a judecatoriei Petrosani ,definitiva prin decizia penala nr.84/R/2012 a Tribunalului Hunedoara , s-a dispus prelevarea fara notificare prealabila a probelor biologice de la dvs. pentru introducerea profilelor genetice in sistemul National de Date Genetice Hunedoara cu sediu Deva Aleea Saturn nr.7 in fiecare zi lucratoare petru prelevarea probelor.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:21, 14 Martie 2012
Si care este intrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis flaviaradimat flaviaradimat BUNA ZIUA. AM O DILEMA. IN 2011 AM AVUT UN ACCIDENT RUTIER SI MI-A FOST ANULAT PERMISUL DUPA O SENTINTA JUDECATOREASCA SECTIA PENAL. CUM PROCEDEZ PT ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere flaviaradimat flaviaradimat BUNA ZIUA. AM O DILEMA. IN 2011 AM AVUT UN ACCIDENT RUTIER SI MI-A FOST ANULAT PERMISUL DUPA O SENTINTA JUDECATOREASCA SECTIA PENAL. CUM PROCEDEZ PT ... (vezi toată discuția)
Permis anulat. cand pot da iar examen? flaviatoma flaviatoma Am avut un accident in octombrie 2010, in urma caruia m-am ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa art 184 1 si 3, si implicit cu anularea ... (vezi toată discuția)