avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Dubla impunere certificat rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Dubla impunere certificat rezidenta fiscala

Buna ziua,
Sunt salariat la o firma din Romania care are incheiat contract cu o firma din Olanda si urmeaza sa plec in Olanda. Am obtinut certificat de rezidenta fiscala in Romania pentru anul 2012, intrebarea este unde o sa platesc impozitul si unde depun acest certificat in original?

Alte discuții în legătură

Certificate rezidenta fiscala pt client firma din eu ?!? avo7 avo7 Buna ziua, Pentru contracte cu firme din EU, mai e nevoie de certificatele acelea de rezidenta fiscala de la client din afara? Sau cum este !? Daca le ... (vezi toată discuția)
Comision rezervari de la firma din olanda contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Am primit de la o firma din Olanda o factura reprezentand comision rezervari. De la ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute in strainatate tamaratamara tamaratamara Buna, Sunt cetatean roman, dar am plecat in 2008. In rastimpul asta: - am obitnut venituri din salarii intr-un alt stat UE cativa ani - am obtinut ... (vezi toată discuția)