avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de comodat

Buna ziua

Am nevoie de un contract de comodat pentru sediu social insa proprietarul trebuie sa plece in alta tara zilele acestea. Poate completa acest contrac si ulterior sa il completez eu cu numarul de rezervare a societatii (momentan nu am posibilitatea sa ajung la reg. com. sa fac cererea de inregistrare).
Cel mai recent răspuns: razvanbonciu , utilizator 19:39, 14 Martie 2012
Da se poate. Lasati loc si treceti ulterior cu pixul nr de rezervare.
Pana nu pleaca proprietarul...Faceti un act aditional de prelungire al termenului contractului de comodat, facand referire la acel articol. Sa il semneze si este in regula. Il prezentati la O.R.Comertului.Restul clauzelor contactuale raman aceleasi (faceti aceasta mentiune).
:luck:
Acest contract trebuie legalizat la notar ?
~ Conținut șters la cerere ~
Nu trebuie legalizat la notar (imi cer scuze daca colegii au facut aceasta precizare inaintea mea)
:luck:

Alte discuții în legătură

Contract comodat pfa claudiaP claudiaP Spuneti-mi, va rog, daca un PFA incheie un contract de comodat pentru un apartament cu 3 camere unde mai locuiesc si alte persoane, cat la 100 are dreptul de ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat zsozso79 zsozso79 Buna ziua! Am nevoie de un contract de comodat,pentru firma mea de a deschide un punct de lucru.As vrea sa comodez de la o persoana fizica.Cineva nu are un ... (vezi toată discuția)
Activitatea de morarit pe i.i. DANNUTZA85 DANNUTZA85 In legatuta cu o intreprindere individuala care este neplatitoare de tva are ca obiect de activitate fabricarea produseor de morarit, mai exact o moara de ... (vezi toată discuția)