avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratie de venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Declaratie de venit

am lucrat in Italia 5 ani,din pacate nu am depus,declaratia de venit anual.acum sint in Romania,risc ca fiscul italian sa-mi trimita amenda in tara?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
danmocanu77, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajata in italia, platesc impozite in romania? Roxana Popa Roxana Popa Buna ziua,exista vreo taxa sau impozit pe care un angajat in Italia(este angajat intern,la o familie,ingrijitoare varstnici)trebuie sa o plateasca in ... (vezi toată discuția)
Datorii la fisc Stefan Roxana Steluta Stefan Roxana Steluta Va rog as dori sa stiu ce Datorii am la Fisc si ce formulare trebuie sa completez in vederea achitarii acestora. Mentionez ca am rezidenza fiscala in afara ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si calatoria cu minorul in strainatate iulidea iulidea Detin doua cetatenii, romana si italiana, ma identific cu carte de identitate italiana, la fel si fiica mea de 6 ani cu care am venit in vizita la bunici in ... (vezi toată discuția)